Organisatie Graftdijker Kermis


De stichting Graftdijker Kermis heeft sinds dit jaar een groot aantal comitéleden.

Wij organiseren de kermis dit jaar met dit comité;
Klaas Keetman - Sandra van Tiel - Marc Faber - Gösta Tentij - Maurice Cramer - Linda Duif –
Els Maarschalkerweerd - Yvo Janssen - Joost Leegwater - Pieter van Oosten – Jakelien Paulus -
Femke van Oosten - Kim Faber - Loek Ransijn - Petra Ransdorp – Yvonne Bruin - Huibert de Potter -
Marian Groot - Reinier Boumans - Denny Woortman - Richard van Kessel

En daarnaast kunnen we rekenen op vele vaste en nieuwe helpende handen !!!!!

Wij worden verder bijgestaan door talloze vrijwilligers. Alleen door hun hulp zijn wij in staat de kermis op deze wijze te organiseren.

Per dag bezoeken gemiddeld 400 mensen de Graftdijker Kermis met als hoogtepunt de zondagmiddag met meer dan 600 kermisgangers in en rond de feesttent. De bezoekers gaan in een attractie, nemen een drankje, kletsen wat, eten een patatje, en gaan nog even naar het toilet. Je kunt je dus wel voorstellen dat vrijwilligers voor het bewaken van de goede orde of barmedewerkers voor het tappen van een biertje zeer welkom zijn. De Stichting Graftdijker Kermis merkt ook dat het succes van die gezellige zondagmiddag doorwerkt in het aantal vrijwilligers op die dag. Laat je zondagmiddag dus niet wederom door dezelfde mensen bedienen maar spreek eens met iemand af om een paar uurtjes te helpen.

Let op: er zijn een aantal activiteiten zoals biertappen achter de bar, waarvoor aanvullende eisen worden gesteld!

Opruimen

Na de kermis is het maandag opruimen geblazen. De feesttent, de attracties en dat kleine beetje rommel ruimen we op. Dus, denk eens aan ons tijdens de kermis als iemand per ongeluk iets op de grond laat vallen...?

Heb je na de kermis nog energie over of heb je tijdens de kermis de organisatie niet kunnen helpen, kom maandagochtend dan langs bij de feesttent om ons een handje te helpen.